Tänä viikonloppuna fiilis ei ole ollu niin korkealla kuin normaalisti. Flunssan ja yskän takia jouduin jäämään niin ystäväni läksiäisistä kuin toisen ystäväni syntymäpäiviltä pois, perumaan kolmet treenit ja naurun sijasta niistämään nenää. No, välillä näin.

Kuitenkin mua alkoi jo itseänikin ärsyttämään tämä nihkeä fiilis, sillä tiedän tämän olevan oikeastaan kokonaan pääni sisällä. Flunssa toki vie voimia, mutta ei sen pitäisi haitata päivää.

Kävin hakemassa hyvää ruokaa, käperryin viltin alle ja aloin katsomaan kaikkia ohjelmia ja videoita, joita en ole kiireessä kerennyt katsoa. Oikeesti tälläinen tekemättömyyskin tekee välillä hyvää.

Onneksi tämä flunssa alkaa olla jo selätetty ja uskon pääseväni ensi viikolla jo normaalisti treenaamaan. Jotenkin jännä miten paljon kipeänä oleminen saa arvostamaan terveyttä ja sitä, että energiaa riittää, treenit kulkee ja ruoka maistuu hyvältä. Asioita, joita välillä pitää ihan itsestäänselvänä.

Täällä en vielä olekaan kirjoittanut minun ja Pinjamarin uudesta projektista, Smoothie Mantrasta.  Ideana on tuottaa hyvinvointiin liittyvää sisältöä, järjestää välillä tilaisuuksia ja muita juttuja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-aluiden ympärille. Ensimmäisenä juttuna ulos on tulossa ihana Smoothie ohjevihko! Tästä pääset seuraamaan lisää ja kuulet ensimmäisenä kun kirja on valmis.

Ihanaa iltaa jokaiselle ja mahtavaa viikon alkua! xxShare: