Kuvat: Laura Kiuru

Mikä on mun mielestä parasta tällä hetkellä?

  1. Barcelonan matka

Mulla on ollut aika stressaava kuukausi. Saan kuitenkin tehtyä kaikki sovitut työt niin, että pystyn lähtemään neljän päivän lomalle. Ihanaa päästä ihailemaan uusia maisemia ja nauttia hetkestä. Saan varmasti paljon uutta inspiraatiota ja energiaa.

2. Ihanat projektit

Musta tuntuu, että tämän kirjoitan jokaiseen fiilistely-postaukseen, mutta olen oikeasti niin innoissani kaikista tulevista ja käynnissä olevista projekteista. En malta odottaa mitä kaikkea uutta vielä lähitulevaisuudessa on tulossa.

3. Lämpimät neuleet

Onko mitään ihanampaa kuin pukea lämmin neule päälle kylmällä syysilmalla? Sytyttää pari kynttilää ja nauttia kupillinen teetä. Mä rakastan fiilistellä pieniä asioita arjessa ja elämässä yleensä.

 

Kuvat: Pinjamari Jirout

4. Podcast

Julkaistiin viikko sitten Annin kanssa meidän ensimmäinen yhteinen podcast-jakso. Aiheinamme on laaja skaala ihmissuhteisiin, hyvinvointiin, mielipiteisiin ja hauskoihin kokemuksiin liittyviä juttuja. Podcast kulkee nimellä Asiaton. Tästä pääset meidän Instagram-tilille, jonne kerromme ensimmäisenä kuulumiset.

5. Sininen karvatakki

Tämä oli ehkä paras ostos tänä syksynä: Vaaleansininen karvatakki! Kyseinen takki on ollut päällä lähes päivittäin ja värinsä ansiosta se piristää ihanasti harmaita päiviä. Takki on näkynyt useasti myös omassa Instagramissani, kuten tässä kuvassa. 

 

Share: