Kuva: Laura Iiikkanen Meikki: Hanna Kallio (Elina, Maiju)  Sin.kid.makeup (Taru, Iida) Vaatteet: Neo Noir/ Villa Tremondo 

 

Kauneus on mielestäni paljon muutakin kuin pelkkä ulkokuori. Ihminen voi olla ulkoisesti kaunis, mutta jos hänen sisältään puuttuu lämpö tai rakkaus, ulkoinenkin viehättävyys menettää merkityksensä. Itse näen kauniina ihmiset, jotka ovat anteeksi pyytelemättä sellaisia kuin ovat, aitoja. Toteuttavat unelmiaan, ovat iloisia ja myötätuntoisia. Kannustavia ja inspiroivia. Ihmisiä, joista loistaa valo ja tyytyväisyys omaan elämään.

Sisäinen kauneus syntyy mielestäni siitä, miten kohtelemme itseämme ja muita. Kun rakastaa omaa elämää ja ihmisiä ympärillä, se näkyy ulospäin. Tämän takia on tärkeä kuunnella omaa sydäntään ja tehdä valintoja omaan onnellisuuteen perustuen. Elämässä voi saavuttaa ja suorittaa loputtomiin, mielestäni on rohkeaa ja kaunista valita toisin. 

Itse ajattelen, ettei kenenkään tulisi arvottaa itseään ulkoisten seikkojen mukaan. Täydellinen vartalo ei tee kenestäkään parempaa, itsensä näännyttäminen syömällä liian vähän ei tee ketään kauniimmaksi eikä stressaaminen omasta ulkonäöstä tee ketään onnelliseksi. Itsevarmuuden ja onnellisuuden kuuluisi aina lähteä sisältä päin, jotta se on kestävää. Ulkoinen kauneus on vaan lisä sisäisen kauneuden päälle.

 

Ihanat Elina Leskinen, Taru Tammikallio ja Iida Åfeldt   Kukkaseppeleet: Myyrkukka Kuva: Laura Iikkanen (linkki)

 

Ihminen, joka myrkyttää itsensä negatiivisilla ajatuksilla eikä ole tyytyväinen elämäänsä, ei voi hyvin. Ulkokuori voi olla viehättävä, mutta negatiivinen energia vaikuttaa myös ympärillä oleviin ihmisiin. Uskon, että mitä useampi ihminen uskaltaa kohdata itsensä ja miettiä millaista energiaa tuo tähän maailmaan, sitä paremmin myös ympärillä olevat ihmiset voivat. Elämässä on tärkeä olla ihmisiä, jotka tuovat päiviisi sellaisia asioita, joita toivot siitä löytyvän.

Ole syy siihen, miksi ystäväsi hymyilee tänään. 

 

 

Tässä oli minun ajatuksiani kauneudesta. Haluamme kolmen muun bloggaajan, Elinan, Iidan ja Tarun kanssa kannustaa myös teitä lukijoita kertomaan Instagramissa, mitä kauneus teille merkitsee. Voit kirjoittaa vapaasti mitä vain, sisäisestä tai ulkoisesta kauneudesta, ympäristöstä tai elämästä yleisesti. Kirjoittakaa kuvatekstiin omia käsityksiänne ja laittakaa hashtag #käsityskauneudesta, niin mekin pääsemme katsomaan ja kommentoimaan teidän ajatuksianne. 

Käy katsomassa myös mun Instagram: Maiju Markkanen 

 

Tässä linkit muiden ihanien mimmien blogi-postauksiin:

 

Elina Ada Sofia  linkki postaukseen

Iidan matkassa linkki postaukseen

Taru Tammikallio linkki postaukseen 

 

 

 

 

 

 

Share: